Hoe kunnen we met energiebedrijven omgaan? En waarom moet je deze nutsbedrijven goed in de gaten houden?

Hoe kunnen we met energiebedrijven omgaan? En waarom moet je deze nutsbedrijven goed in de gaten houden?

Uw nutsbedrijf moet u de lijsten kunnen bezorgen van de bedrijven die deelnemen aan het ontreguleringsprogramma. U zou eigenlijk 10-20% kunnen besparen op uw elektriciteitsrekening. U blijft dezelfde service en rekening ontvangen van uw huidige nutsbedrijf. De enige verandering die u zult merken is een lagere maandelijkse elektriciteitsrekening. Meer weten? Bekijk dan hier alle informatie.

  1. Het mooie van dit programma is dat het gratis is – aanmelden is heel eenvoudig – er is geen risico en geen contract.
  2. U kunt op elk moment terug schakelen zonder boetes. Bovendien is het programma milieuvriendelijk. Wist u dat wanneer u overschakelt naar het groene energieprogramma voor 1 jaar, u de CO2-uitstoot van uw huishouden met meer dan 2000 pond kunt verminderen.

Op welke manieren kunnen we gebruik maken van een energieleverancier?

Helaas maken maar heel weinig mensen gebruik van dit gratis programma. Waarom? Omdat ze niet weten of niet begrijpen hoe het werkt.

  • Hier is de beste analogie. Als u naar uw lokale kruidenier of supermarkt (Safeway of Giant) gaat, koopt u producten zoals kip, eieren of sinaasappels. Deze artikelen worden geleverd aan de supermarkt door Purdue of Holly farms (kippen), Dairyland Farms (eieren), Sunkist Corp. (sinaasappels). Uw lokale nutsbedrijf is als een kruidenier of een supermarkt.
  • Zij verkopen u producten zoals olie, gas en elektriciteit van verschillende leveranciers. Maar in dit geval… koopt u nog steeds hetzelfde product (elektriciteit). Het enige verschil is… dat u van merk of leverancier verandert. U gebruikt nog steeds dezelfde winkel (Your Local Utility) om deze producten te betalen en te kopen. Hetzelfde nutsbedrijf, dezelfde elektriciteit, dezelfde service, maar tegen een goedkopere prijs.

Op welke manieren kunnen we de energiemarkt goed in de gaten houden

Als u meer wilt weten over het ontregelen van de energiemarkt, ben ik er zeker van dat uw huidige lokale nutsbedrijf u graag van de informatie wil voorzien. Ik geniet nu van de voordelen van dit programma en ik zou graag willen dat u hetzelfde doet. Kies nu uw energieleverancier. Het is gratis, het is gemakkelijk en zonder contracten heeft u niets te verliezen.

Je hoeft niet veel geld uit te geven aan een energiezuinig huis

Kortom, u hoeft niet veel geld uit te geven om uw huis energiezuinig te maken – Volg gewoon de tips hierboven en u bent op weg om elke maand een veel lagere energierekening te zien. Sommige energieleveranciers zijn zelfs Groen – wat betekent dat ze elektriciteit maken van zonne-energie, waterkracht en windenergie – een extra bonus om geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap