Legitieme manieren om online geld te verdienen

Legitieme manieren om online geld te verdienen

Zolang u een internetverbinding heeft, kunt u er legitiem achter komen hoe u overal ter wereld online geld kunt verdienen.

In plaats van via Facebook te scannen, je ex op Instagram te stalken of te bepalen tot welk Hogwarts House je behoort via een BuzzFeed-quiz, laten we je iets productiever laten doen met je tijd.

Of je nu een moeder bent die thuisblijft met kinderen die een dutje doen, een student tussen de lessen door, of iemand met alleen parttime werk, zelfs met de kleinste kans kun je online geld verdienen.

Om u op weg te helpen, heeft ons team het web afgezocht, andere hustle-experts geraadpleegd, onze hersens gekweld en de meest epische lijst met ideeën voor het maken van geld opgesteld die u vanaf vandaag kunt proberen.

1.Neem deel aan marktonderzoek

Marktonderzoeksbedrijven verzamelen graag gegevens over consumententrends en koopgedrag, zodat grote merken kunnen leren hoe ze hun producten beter op de markt kunnen brengen.

Dit onderzoek wordt meestal uitgevoerd via online vragenlijsten en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers aan de enquête.

Als u voor het eerst een enquête invult, raden we u aan te beginnen met Swagbucks . Ze bieden momenteel een gratis aanmeldingsbonus van $ 10 aan en ze zijn de grootste legitieme enquêtesite ter wereld.

2.Verzilver uw aanmeldingsbonussen

Verdien online geld door te profiteren van aanmeldingsbonussen en introductieaanbiedingenWil je $ 15 voor een paar minuten van je tijd?

Rewards-sites zoals Rakuten (voorheen Ebates) en Dosh kunnen dat mogelijk maken. Deze sites bieden mensen geld om hun apps te downloaden.

Wat is het addertje onder het gras? Geen, echt. De bovenstaande apps en andere geld-terug-apps zoals zij fungeren als affiliates voor online verkopers. Telkens wanneer u een aankoop doet via een van de apps, krijgen ze een kleine commissie van de winkel. Vervolgens geven ze een deel van die commissie aan u terug als ‘geld terug’.

3. Verdien geld online door video’s te bekijken

Ik noemde Swagbucks eerder als een gerenommeerde enquêtesite, maar het blijkt dat het invullen van enquêtes niet het enige is waarvoor ze je betalen.

Je kunt ook geld verdienen met Swagbucks door korte, advertentie-achtige video’s te bekijken over een breed scala aan onderwerpen (zoals entertainment, nieuws, sport en meer). Je kan verder ook https://vuljespaarpot.nl bezoeken om p2p lending investeren te bestuderen..

Share via
Copy link
Powered by Social Snap