Wat is een cryptocurrency: zijn cryptocurrencies een goede zaak of een slechte zaak?

Wat is een cryptocurrency: zijn cryptocurrencies een goede zaak of een slechte zaak?

Goede dingen over cryptocurrency (Yay!)

Het is transparant: dit betekent dat iedereen die een cryptocurrency-blockchain gebruikt, elke transactie kan zien die ooit is gedaan. Je hoeft andere gebruikers niet te vertrouwen.

Persoonlijke controle: dit betekent dat elke gebruiker de baas is over zijn eigen geld, niemand anders dan de gebruiker kan er toegang toe krijgen. Het is gedecentraliseerd, weet je nog? Het is dus iets anders dan de bank controle geven over uw geld.

Het is voor iedereen: Cryptocurrencies staan open voor iedereen op aarde. Banken hebben regels over wie een account kan hebben, crypto niet. Er zijn wereldwijd twee miljard mensen die geen volledige toegang hebben tot bankrekeningen! Er zijn ook anderen, dus vergeet niet om online te gaan en verwachtingen zoals Tron verwachting en EOS verwachting door te nemen.

Het is snel: een Bitcoin-handel duurt ongeveer een uur, hoewel het maar tien minuten kan duren. Bij de meeste banken kan een internationale bankoverschrijving 1-5 dagen duren.

Het is veilig: een cryptocurrency blockchain-netwerk is verspreid over duizenden computers, waardoor ze bijna onmogelijk te hacken zijn.

Enkele slechte dingen over cryptocurrency (Booo!)

Het kan onstabiel zijn: cryptocurrencies moeten populairder zijn voordat iedereen ze gaat gebruiken. Fiat-valuta’s hoeven niet populair te zijn omdat ze door de overheid worden ondersteund. Als de cryptocurrency die u bezit niet populair wordt, kunt u deze mogelijk niet gebruiken.

Als u deze kwijtraakt, is deze voor altijd verdwenen: als uw cryptocurrency ontbreekt of u verliest uw priv├ęsleutel, kunt u deze niet meer terugkrijgen. Je kunt Bitcoin niet bellen om te klagen. Onthoud dat het geen bank is.

Criminelen vinden het leuk: als je een crimineel bent, is dit waarschijnlijk geen slechte zaak, maar voor de rest van ons – dat is het wel! Cryptocurrency-accounts zijn verborgen, zodat mensen ze voor een misdaad kunnen gebruiken. Als mensen zien dat criminelen en terroristen het gebruiken, willen ze het misschien niet zelf gebruiken.

Voordat we onze gids over cryptocurrency afmaken, laten we nog een vraag stellen.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap